Babyfoto åt tidningarna

Du vet väl att du erbjuds gratis fotografering av nyfödda för publicering i Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning. Det finns också olika paket med bilder att köpa när ni finns på plats i ateljen.
Boka tid för fotografering på telefon  070-7201073

Fotografering sker:
Måndagar kl 16.00-19.00 och Torsdagar kl 16.00-19.30

Ni får ca 25 min i ateljen vid fototillfället så vi i lugn och ro hinner ta bilder och hitta det som känns bäst.Jag bjuder givetvis på fika också i de sköna fotöljerna.
Ateljen ligger på Ruddammsgatan 16 ( gamla Tuna hund och katt-affär och mitt emot Rix video , se kontaktsida för karta )

 

Dessutom så får ni stor rabatt om ni vill fota porträttbilder på barnet/barnen. Då ingår även storasyskonen utan extra kostnad. Detta gäller de som har köpt babyfoto till tidningarna.

Nyfödd/baby/barn

 Att fota bäbisar / barn är fantastiskt spännande. Man vet aldrig vad som kommer att ske...

när jag fotograferar barn så tycker jag det är viktigt att man inte brådskar, utan att barnet får komma in i ateljen under lugna förhållanden.. Vi kan ta en kaffe och prata lite först innan vi går in och fotograferar.. Det är också bra om vi har lite leksaker som barnet känner igen som den kan börja fokusera på...

Det är också kul att exprimentera lite med bakgrunder och färger. Har ni någon spännande idé så pratar vi om det först och så kan vi genomföra det under fotograferingen.

Jag erbjuder ett baby/barn-paket:

1 timme i ateljen

Fotokoll vid senare tillfälle då vi väljer samt laborerar med bilderna

1 album med 8 st foton

Pris: 2300 kr

PS! Har ni babyfotat för Eskilstuna-kuriren hos mig så får ni ett rabatterat pris på alla foton som ni tar. Detta paket kostar då 1800 kr istället.