Om fotografen Johan

Jag är en man med många järn i elden. Jag älskar nya projekt, utmaningar och olika former att jobba på. Som tex när jag bröllopsfotograferar ett helt bröllop från morgon till kväll. Att få vara med i förberedelserna och möten med bröllopsparet, välja ut vackra vyer och platser för foto, träffa en massa glada människor och efteråt få sitta i min snygga stora atelje och i lugn o ro få redigera och fixa med alla bilder. När jag får dig nöjd kommer du alltid veta vart du ska vända dig nästa gång du behöver en fotograf.

 

En av mina styrkor som fotograf är att hinna fota sekundbilder av händelser och att hitta olika vinklar. Också att få folk att slappna av inför samt under fotografering. Det är så kul att fota människor som visar att de trivs framför kameran och känner sig vid gott mod. De kunderna kommer att älska bilderna. Detta gäller särskilt vid bröllop då det verkligen måste bli bra och avslappnade bilder.

 

Min pappa var konstnär och fotograf så jag har fått grunderna i tekniken och tänkandet redan från liten ålder. De sista 6 åren har jag också utvecklat mig mycket och fått mer och mer utrustning så jag vet inte när man har köpt nog :) Men att fota är ju så himla kul och det hoppas jag att det framkommer på ett eller annat sätt genom mina bilder.

 

.

Glada hälsningar

 

Johan