loading...

Bröllop

Att få vara med och fotografera ett pars bröllopsdag är fantastiskt roligt och hedersvärd uppdrag. Jag bara älskar att få vara med under dagen och föreviga alla glädjeyttringar, känslor och allt som hör till ett bröllop.

Att sedan få se hur bröllopsparet reagerar på de färdiga korten ett par veckor efter bröllopet är också helt oslagbart. Känna hur minnena från bröllopsdagen starkt blossar upp igen.

Sedan tycker jag det är viktigt att inför ert bröllop att ni känner att det blir rätt fotograf som ska vara med och dokumentera era minnen. Ni måste känna att ni kan lita på fotografen och att han förstår vad för sorts bilder och vinklar ni helst vill ha.

Därför träffar jag gärna er helt kostnadsfritt hemma hos er eller hos mig i min stora atelje, där vi tar en kaffe och pratar genom era ideér och tittar mer på vad jag kan erbjuda er. Ni behöver inte bestämma er för mig vid mötet, utan ni återkommer efter det om det blir intressant med att jag fotograferar ert bröllop. ( För att jag ska kunna komma till er för möte så bör ni finnas högst 20 mil från Eskilstuna. Är det längre än 20 mil så kostar det 35 kr/milen. Denna kostnad dras av om ni bokar mig för ert bröllop :)

Så tveka inte att höra av er om ni är nyfikna hur vi skulle kunna lägga upp ert bröllop och vad det skulle kosta.
Ring 070-720 10 73
 

loading...

Bröllopspar tycker till:

"Johan var engagerad och delaktig ända från planeringen några veckor innan bröllopet fram till sista bilden på bröllopsfesten. Tillsammans planerade vi bilderna och Johan var lyhörd för våra idéer och lockade fram det bästa ur oss under fotograferingen. De färdiga bilderna blev bättre än vi hoppats på. Vi valde att anlita Johan hela bröllopsdagen vilket vi inte ångrat en sekund! "

Lotta och Andreas

"Inför vårt bröllop var det mycket som skulle bestämmas och bokas. Fotograf var en av dessa saker.
Vi hade varit i kontakt med Johan tidigare och bokade in ett möte. För vår del var det viktigt att det kändes bra med de vi skulle jobba med och Johan lyssnade på oss och kom med förslag på upplägg på ett bra sätt. Vi gillade vad vi hörde och bestämde oss för att gå vidare. Innan bröllopet rekade vi ett antal platser som kunde passa för fotograferingen och här märkte vi hur proffsig Johan är när det kom till själva platserna och fotograferingen men även planeringen och genomförandet. Han är en god lyssnare som kände av hur stora utsvävningar vi ville göra och vilka slags bilder vi vill ha med oss från vår stora dag. Vid själva fotograferingen gick allt som smort. Trots vår anspänning innan själva vigseln fick Johan oss att slappna av framför kameran. Resultatet blev ett antal väldigt
fina fotografier men även minnet av ett bra samarbete med en fotograf som verkligen ville att vi skulle bli nöjda.
Vi kan starkt rekommendera att arbeta tillsammans med Johan."

/Maria&Tobias

"Carina: jag har alltid förstått att jag är karismatisk men aldrig sett det, för första gången i hela mitt liv såg jag hur vacker jag är, å vad många andra kan se, du gav mej en ny härlig spegel å fångar verkligen det karismatiska hos varje individ! Du ser oxå detaljer som är magiska.

Peter:  Du ser det andra missar, och det jag själv inte vet finns.
Tack härliga Johan för att du gav oss en film i fotoformat från vår fantastiska bröllopsdag"

/ Peter och Carina Tapper

"Vi tyckte att det var mycket avslappnande att ha Johan som våran bröllops fotograf. Han brinner otroligt för sitt jobb och man känner sig trygg med honom bakom kameran. En fotograf som vågar ta ut svängarna och alltid redo på att prova något nytt. Vi är mycket nöjda med våra bilder och det värmer oss i hjärtat varje gång vi tittar på dem. Så himla roligt att inte bara ha en klassisk studiobild på oss utan en liten historia som påminner om våran dag tusen tack för att du hjälpte oss med fina minnen under våran dag."

Många hjärtliga kramar från herr och fru Modin.

" Från första stund imponerade Johan på oss med sitt professionella agerande. Genom sitt lugn och sin säkerhet fick han oss att känna oss utvalda. Han visste precis hur han skulle få oss att slappna av. Johan såg självklart till att fånga de oförglömliga ögonblicken under vår stora dag, även om vi knappt märkte av när han smög omkring!
Resultatet blev fantastiskt och vi rekommenderar ALLA (nervösa) brudpar att lämna över fotograferingen i Johans händer. Det kan inte bli annat än magiskt! "

Malin och Rickard Gill
 

"Tack Johan för ett underbart engagemang under vårat bröllop. Vi är otroligt nöjda med bilderna som du tog när vi gifte oss, man märker att du verkligen brinner för det du håller på med. Kryper man runt i en snödriva i bitande kyla kan man inte annat än älska sitt jobb"

Sandra och Johan

" Efter rekommendationer från en arbetskamrat föll valet av bröllopsfotograf på Johan. Detta är ett val som vi inte har ångrat. Redan vid första mötet kändes det rätt. Med sin avslappnade stil och med sitt proffsiga sätt att agera som fotograf fick han oss att bli i fokus under vår stora dag, utan att vi själva märkte av det. Bilderna vittnar om att en bild säger mer än tusen ord och om ögonblick att minnas för alltid. Tack!"

Jenny och Leif

Amelie och Richard

Helene och Björn - Eskilstuna

Johan och Jenny - Skogstorp

Mikaela och Mattias - Stockholm

Jeanette och Daniel - Västerås

Magnus och Susanne - Hällefors

Sandra och Johan - Eskilstuna

Pelle och Paula - Göteborg

Jennie och Leif - Eskilstuna

Ellinor och Andreas - Eskilstuna

Lovisa och Zolt - Sundbyholm

Frida och Niklas - Harpsund

För att bäst kunna följa era kriterier och önskemål för fotografering av er dag så har jag delat upp bröllopsdagen i olika delar.

 

Pre-kort:

Jag är med och plåtar vid smink/hårfix/förberedelser,mm. Åker då mellan de ställen som ni båda befinner er på.

 

Sessionkort:

Själva bröllopskorten tar vi här i min stora luftkonditionerade atelje eller utomhus i olika vackra miljöer som passar er.

 

Vigselkort:

Jag är med vid vigseln och fotograferar snyggt och bekvämt de olika momenten under vigseln

 

Festkort:

Finns med från välkomstskålen, middagen och dokumentationsfotograferar händelser, tal, glada människor och upptåg. Här får ni också snygga kort på tårtskärande och bröllopsvals.